top of page
  • Mail Marlooks
  • Bel Marlooks
  • Instagram van Marlooks
  • Facebook van Marlooks

About

Davinaskopie.jpg
Marlooks icon.png
René Furterer

Al in 1957 heeft René Furterer de etheirologie ontwikkeld: een ware filosofie over de schoonheid van het haar en de gezondheid van de hoofdhuid. Naast de verschillende producten staan er drie stappen centraal; voorbereiden, wassen en verzorgen. Hierdoor ontstaat er na het behandelplan een uniek verzorgingsritueel op basis van specifieke handelingen. Deze handelingen beheersen alle haarspecialisten van krullenkapper Marlooks tot in de puntjes. De combinatie tussen de schoonheid van het haar, de gezondheid van de hoofdhuid en de specifieke handelingen maakt dat je haar weer straalt en jij niet anders meer wilt.

 

VOORBEREIDEN

Ga voor maximale ontspanning en optimale verzorging van de hoofdhuid. Deze eerste handeling – het voorbereiden - focust zich op een massage van de hoofdhuid met een verzorgend product. Je hebt nog niet eerder een kappersbezoek gehad waarbij je zó tot rust bent gekomen.

day-cream-leavein-karite-nutri-rene-furt
overnight-haircare-leavein-karite-nutri-

Mooi haar groeit op een gezonde hoofdhuid, net als een plant op een vruchtbare bodem.

WASSEN

Op basis van het behandelplan wordt er in deze fase gewassen met een op jouw hoofdhuid aangepaste shampoo. Zo worden er enkel producten gebruikt die op de specifieke behoeften van jouw hoofdhuid inspelen. Gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid, en met de producten van René Furterer werk je actief aan beide aspecten.

 

VERZORGEN

De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende handeling. Hierbij wordt er diep op de hoofdhuid en de lengten ingewerkt. Geef je hierbij over aan de sensatie die ontstaat terwijl jouw haar met de grootst mogelijke zorg verzorgd wordt.

 

 

Benieuwd geworden naar een behandeling volgens de filosofie van René Furterer en Marlooks Haar en Hoofdhuid? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag meer.

bottom of page