top of page
  • Mail Marlooks
  • Bel Marlooks
  • Instagram van Marlooks
  • Facebook van Marlooks

About

Curlsys.jpg
Marlooks icon.png
Curlsys

Dat ieder haartype om een eigen kniptechniek vraagt lijkt logisch, maar wist je dat het toch vaak voorkomt dat er maar één techniek wordt toegepast? Bij krullenkapper Marlooks zijn wij gespecialiseerd in het knippen van krullen, en maken wij al jaren mannen en vrouwen van alle leeftijden blij met een prachtige krullencoupe. Niet alleen knippen wij volgens de revolutionaire Curlsys® methode, ook stylen wij het zó dat je dit thuis ook gemakkelijk zelf voor elkaar krijgt.

 

CURLSYS KNIPPEN

Het grootste verschil in het knippen van krullen en steil haar zit hem in de bundeltjes haar die je maakt. Waar deze bij steil haar bij elkaar gezocht worden en veelal recht af- of ingeknipt worden, gebeurt dit bij de Curlsys® methode juist met van nature bij elkaar vallend haar. Door deze in een curve met ronde bewegingen te knippen valt het haar mooi met de richting van jouw krullen mee. Resultaat? Een gezonde bos krullen vol volume en beweging!

2422.jpg
CurlSysStickers_edited.jpg
2371.jpg

CURLSYS KAPPER MARLOOKS

Uiteraard beginnen de haarspecialisten van Marlooks altijd eerst met een behandelplan. Want is jouw haar geschikt voor de Curlsys® methode? En past dit resultaat bij het kapsel dat jij voor ogen hebt? Jouw wensen en voorkeuren staan altijd centraal, dus er wordt pas behandeld, geknipt en gestyled wanneer jij helemaal achter het behandelplan staat.

 

MAXIMALE KRUL ZONDER PLUIS

Door de combinatie te maken tussen de Curlsys® methode en de hoogwaardige verzorgingsproducten van Davines en René Furterer creëer je zelfs voor de meest eigenwijze krullen een passend kapsel. Zónder pluis en mét heel veel glans. Ook voor steil haar hebben wij speciale kniptechnieken om het volume te maximaliseren, zodat je weer stralend door het leven kunt. 

 

Ben je benieuwd wat de haarspecialisten voor jouw mooie bos krullen kunnen betekenen? Of wil je meer volume in jouw steile haar? Wat jouw wens ook is, neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag meer.

bottom of page