top of page
  • Mail Marlooks
  • Bel Marlooks
  • Instagram van Marlooks
  • Facebook van Marlooks

About

Marlooks - Davines.jpg
Marlooks icon.png
Davines

 

Om jou van het beste resultaat te kunnen voorzien werken we bij krullenkapper Marlooks alleen maar met de hoogste kwaliteit haarverzorgingsproducten. Omdat wij ook om de planeet geven hebben wij gekozen voor Davines haarproducten; zo werken we niet alleen aan jouw schoonheid maar ook aan die van vele generaties na ons.

 

DUURZAME SCHOONHEID

Bij Davines staat duurzaamheid voorop. Ontstaan uit de Italiaanse familie Bollati, die met hun onderzoekslab hoogstaande haarverzorgingsproducten ontwikkelden voor bekende cosmeticabedrijven. Inmiddels hebben zij hun eigen merk opgericht en vind je de producten van Davines wereldwijd in salons verspreid over maar liefst 90 landen. Hier is Marlooks Haar en Hoofdhuid er één van en daar zijn wij trots op!

Davines Sea Salt
Davines Curl building serum

Door schoonheid duurzaam te creëren, moedigen we mensen aan om zichzelf, de omgeving waarin ze leven en de dingen waarvan ze houden te verzorgen.

PRODUCTEN VOOR IEDER HAARTYPE

Davines is naast een duurzaam merk ook multicultureel ingesteld. De inspiratie voor de producten en verpakkingen halen zij van over de hele wereld, waardoor deze niet alleen heel divers zijn maar ook zeer effectief. Of je nu een mooie bos krullen hebt die je goed wilt verzorgen, of steil haar waar je wat extra volume in wilt brengen: met de producten van Davines is onze haarspecialisten niets te gek. En bevallen de producten? Dan schaf je deze bij Marlooks Haar en Hoofdhuid tegen een zacht prijsje aan. Zo breng je ook thuis jouw haar perfect in model!

 

NATUURLIJKE INGREDIËNTEN 

De natuur staat voorop bij de producten van Davines. Niet alleen werken zij met duurzame fabrieken op basis van groene stroom uit verschillende natuurlijke bronnen, ook de ingrediënten die zij gebruiken zijn van natuurlijke oorsprong. Hiermee beperken zij hun ecologische voetdruk; iets waar krullenkapper Marlooks graag aan bijdraagt.

 

Ervaar zelf de heerlijke verfrissende shampoos, verzorgende conditioners of sterke stylingproducten van Davines en neem vrijblijvend contact met ons op.

bottom of page