Marlookd de kapper die krulen knipt

Curlsys

Wij knippen krullen

Een mooie bos krullen, dat wil toch iedereen! Dat is wat de meeste mensen met steil haar denken, terwijl de mensen die gezegend zijn met zo’n mooie bos soms letterlijk met de handen in het haar zitten om het goed in model te krijgen. Als je dat laatste herkent en je lok elke keer precies de andere kant op springt of juist futloos en pluizig geen kant op te stylen is, dan moet je bij Marlooks Haar & Hoofdhuid in Harderwijk zijn. 

 

 

 

Twee keer zoveel krul

De kapsters bij Marlooks maken korte metten met die eigenwijze of pluizige krullen door de speciale krulkniptechniek. ‘Krullen moet je echt met een andere techniek behandelen dan steil haar,’ weet eigenaresse Marloes. ‘Ook al heb je een lichte slag in het haar, ook dan weten we twee keer zoveel volume en twee keer zoveel krul te creëren. Dit doen we door een bundel haar te pakken dat van nature bij elkaar hoort. Deze bundel knippen we met een speciale schaar in een curve,’ licht ze een tipje van de sluier op. 

Zonder pluis

Zo komen onzichtbare krullen weer tot leven en wordt een uitgegroeid permanent weer veerkrachtig. Zonder pluis. En niet alleen bij de dames en heren met krullen, ook de steile kapsels krijgen meer volume en beweging door de juiste technieken. ‘We volgen de nieuwste ontwikkelingen in ons vak op de voet door de vele trainingen die we volgen. 

 

Persoonlijk advies

Haar is persoonlijk, want het hoort bij je gezicht. Dan verdient het dus ook een persoonlijke behandeling. ‘En dat is wat we doen bij Marlooks. We analyseren de vorm van je gezicht, je huidteint, je hoofdhuid en je haarstructuur. Zo weten we precies welke techniek we bij jou moeten toepassen en welk model het beste bij je past,’ benadrukt Marloes. Krullen of niet, we sturen je haar weer de juiste kant op en laten het stralen. Dan doe jij dat ook.

 

Wij knippen krullen in uw haar, met een nieuwe revolutionaire krulkniptechniek.

 

Wat is er nou zo bijzonder aan deze techniek?

De meeste kappers knippen steil en krullend haar op dezelfde manier. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij krulkniptechniek pak je een bundel haar, waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door elke bundel apart in te knippen krijgt het haar de ruimte om op te krullen.
Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Dankzij deze inkniptechnieken kan iemand twee keer zoveel volume krijgen. Zowel in krullend als steil haar. Ook kan een oud permanent weer als nieuw lijken en kan men zeer krullend haar weer onder controle krijgen.

Kom het eens uitproberen! De koffie en thee staat altijd voor je klaar.