Haar & Hoofdhuid problemen als haaruitval, roos, psoriasis, vette hoofdhuid of droog haar?

Haar & Hoofdhuid Problemen?

Haaruitval, roos, psoriasis, vette hoofdhuid of droog haar. Haar- en hoofdhuidproblemen kunnen erg vervelend zijn. Maar u hoeft zich er niet bij neer te leggen. MarLooks biedt voor veel haar- en hoofdhuid problemen een blijvende oplossing. Sommige problemen, zoals psoriasis, kunnen wij niet genezen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat u veel minder last heeft van de aandoening.

 

Persoonlijke diagnose

De verzorging van haar- en hoofdhuidproblemen is maatwerk. Elk type haar en elke hoofdhuid is immers uniek. Daarom maken wij persoonlijke diagnoses. Tijdens uw afspraak doen we niet alleen een haarwortel-onderzoek, maar vragen we bijvoorbeeld ook naar uw gezondheid. Aan de hand van de informatie die u ons geeft en die uit het onderzoek naar voren komt, maken we een behandelings- of verzorgingsvoorstel.

 

Genieten

Onze haar- en hoofdhuidbehandelingen zijn niet alleen functioneel, maar ook erg prettig. Als u zich bijvoorbeeld echt wilt laten verwennen, dan is de speciale hoofdmassage een aanrader. De bloedsomloop in de hoofdhuid wordt met de daarbij behorende oosterse wasmassage verbeterd. Zo kunt u heerlijk genieten, terwijl wij uw haar- of hoofdhuidprobleem oplossen.